Magunkról

Megtisztel érdeklődésével!

Néhány sorban ismertetnénk cégünk előéletét és munkásságunkat. Ezeken túl adnunk néhány tanácsot a használtautó piac rögös útján való tájékozódáshoz.

Cégünk hosszú évek óta működő, hivatalos- minősített- megbízható autókerekedés. Rendezett, leinformálható céges és szakmai háttérrel, de ami fontosabb feddhetetlen erkölcsű múlttal.

A munkafolyamataink, hogy még jobban belelásson működésünkbe.

Egy rövid ismertetőn keresztül magunk mellett azt is bemutatnánk, hogy mi, a használt autó kereskedéssel foglalkozó becsületes autókereskedők milyen elvek alapján dolgozunk.

Kereskedésünk elsősorban magyarországi, de kizárólag leinformálható- ismert múltú autók felkutatásával, megvásárlásával és továbbértékesítésével foglalkozik.
Tiszta- egyenes üzletet kínálunk és ugyanezt várjuk is el.

A mi készletünk nem csalás és nem ámítás… Nem állítjuk, hogy új autókat árulunk és nem is hibátlanokat. Az autó korának és futásteljesítményének megfelelő műszaki hibák a szó szoros értelmében természetesek. Aki új állapotú használt autót szeretne vásárolni az csalódni fog. Nem nálunk, mindenhol! Javaslatunk, hogy maradjon az új autó vásárlásánál.

De van jó hírünk azoknak akik mégis használt autót vásárolnak és ezt nálunk teszik!
Az autóink előéletét és műszaki állapotát szakértő csapatunkkal, legjobb tudásunk szerint felkutattuk és megismertük, amiről az autó mellett állva teljes tájékoztatást kap. Elmondunk jót- rosszat, hideget- meleget. A feltárt esetleges műszaki és komolyabb esztétikai hibákat, a legtöbb esetben kijavítjuk, amelyekről szintén pontosan beszámolunk. (Néhány korábbi munkafolyamatról a galériában talál fényképeket is.)  
Így Önnek csak dönteni kell.
Ismerjük a sztereotípiákat az autókereskedésekről és az autókereskedőkről! Mi szembe megyünk ezzel! Így, természetesen az elmondottak bizonyítására, igény szerint bármelyik autónkat elvisszük a legközelebbi márkaszervizig egy állapotfelmérésre!

Ha mégsem mellettünk dönt néhány jótanács a hosszú évek alatt szerzett tapasztalatunkból:

Valósan keveset futott autó igenis léteznek!!! De nem a piac alsó szegmensében, a legolcsóbbak között lehet megtalálni őket. És a lehető legritkább esetben frissen importált, szervizkönyv nélküli példányok azok.
Nálunk nem ritkák a Magyarországon újonnan vásárolt, első tulajdonostól származó autók, mivel tapasztalatunk szerint egy autó minél ritkábban cserél gazdát, annál “garantáltabb” az állapota és annál nagyobb az esély rá hogy a km számláló valós értéket mutat.

A szakma egyik aranyszabálya:
Ami túl szép, hogy igaz legyen az általában nem is az!
Biztos ami biztos a vételár megfizetése előtt vigye el a kiszemelt autót egy szakszervizbe állapotfelmérésre.

És a legfontosabb. Ellenőrizze szerződéses partnerét. Informálja le a céget akitől autót vásárol. (Ezt az interneten ingyen megteheti) Ha a cégnek nincsen háttere, nincsen múltja egy esetleges csalás esetén hova tud fordulni? Segítünk! Sehova…
Még véletlenül se adjon át pénzt az eladón kívül senkinek. Ne bízzon előre kitöltött -biankó- adásvételi szerződésben. Vagy frissen importált autó esetén ne hagyja, hogy az ön nevére töltsenek ki kétnyelvű adásvételi szerződést, szerződjön azzal aki szemben áll Önnel. A jelen kor csalásának melegágya ez. (Sérülésből helyreállított, km manipulált autók. Mindez visszakövethetetlenül, vagy esetleg a gyanút önre terelve.)

Keressen minket bizalommal, akár tanácsért is.

Látogasson el hozzánk autókereskedésünkbe.