Autófelvásárlás

MAGÁNSZEMÉLYEK ESETÉN - Azonnali autófelvásárlás.

Folyamatosan keresünk megvételre járműveket, akár kiszállással is, az ország bármely területére.

A szándékaink ezen területen is őszinték és tiszták. Haszonszerzés céljából vásárolunk autót, így sajnos csak a piaci ár alatt tudjuk azt megvenni. Hogy mennyivel a piaci ár alatt? Az egyebek mellett, a konkrét típustól függ. Az eddigi saját tapasztalatunkra hagyatkozva kell megsaccolnunk, hogy a befektetett összeg, és az ezzel arányos profit mennyi idő alatt térül meg. Tehát, hogy a konkrét típus mennyire keresett modell, illetve, ha keresett a modell akkor mennyire van túlkínálat a piacon belőle. Ezekre jó példa az Audi A8 6.0 W12 és a 300.000 km.-t futott fehér céges Focus esete. Megjegyeznénk, hogy mindkét konkrét típus megfordult már nálunk…

Amennyiben a vételárral sikerült konszenzusra jutnunk, úgy azonnal megvásároljuk és kifizetjük autóját az Ön által elvárt módon, legyen az banki átutalás, készpénz, vagy akár autó csere. Természetesen minden papírmunkát elvégzünk Ön helyett és azonnal a kezében foghatja az adásvételi szerződését is.

Egyenes- korrekt üzletet kínálunk itt is!

Töltse ki az alábbi táblázatot és töltsön fel néhány fényképet autójáról, így egy megközelítő beszámítási/ felvásárlási árat tudunk mondani, még egy esetleges személyes találkozó előtt is.

CÉGEK ESETÉN - Azonnali autóflotta felvásárlás.

Leinformálható- megbízható céges háttérrel rendelkezünk.

Autókereskedésünk tapasztalattal vásárol fel cégautókat és teljes autóflottákat is. Egy darabtól, akár több száz darab járművet is. Legyen az személyautó, teher, vagy kisteherautó, munkagép, vagy bármilyen jármű. Multinacionális vállalatoktól ugyanúgy vásárolunk, mint állami és hatósági szervezetektől.
Teljes járműpark felvásárlás referenciákkal. Igény szerint teljes titoktartást garantálva.
Akár az autóflottájuk felvásárlását követő vállalásokkal is. Eltávolítjuk műszaki berendezéseiket, egyedi matricáikat, teljes autófóliájukat, vagy megkülönböztető jelzéseiket.

Vállaljuk céges autóflottájuk értékbecslését, vagy megbízásos értékesítését is, akár piaci áron.

Ingyenes árajánlat! Ingyenes kiszállás! Azonnali gyors együttműködés!